UNA VICTÒRIA FORA EN 18 PARTITS

La Penya no en va tenir prou diumenge amb un avantatge de 19 punts al començament del tercer quart per trencar a Fuenlabrada la mala estrugança en els desplaçaments. Quan millor estava jugant, a l'equip d'Ocampo se li van fondre els ploms, es va col.lapsar i va permetre al Montakit entrar en el partit. El final ja el sap tothom: el Joventut va perdre per 83-78 i seguiex sense guanyar aquesta temporada fora de casa. Només el cuer Betis està en la mateixa situació (0-5), després que el MoraBanc Andorra s'estrenés dissabte a la pista del Delteco.

El problema de la Penya en els partits com a visitant no és nou. La temporada passada els badalonins només van guanyar dos partits, a les pistes del Manresa i del Betis, els dos últims classificats. Fins llavors, el pitjor registre històric de la Penya era un 3-14 el curs 2000-01, en el que va acabar en catorzena posició.

De fet, el Joventut només ha guanyat un dels divuit últims desplaçaments i veint el que va passar diumenge al Fernando Martín de Fuenlabrada costa imaginar que la Penya tindrà un partit tan favorable fora per endur-se la victòria.

L'any passat ja va patir per guanyar a Manresa (81-85) un partit que va arribar a dominar per 17 punts de diferència (42-59) al minut 27 i en el que Sàbat (26 punts i 25 de valoració) va ser l'MVP de la jornada.

A Sevilla, en una victòria vital contra un rival directe en la lluita per la permanència, els badalonins van trencar el partit en el segon quart amb un parcial de 5-21 i aribar a dominar per 30-48 al minut 25'30". Però tampoc van estalviar-se ensurts quan els andalusos es van col.locar a només sis punts (49-55), a manca de 4'30" pel final. La Penya va reaccionar i es va acabar imposant per 57-71 amb
Sàbat (22 punts) i Abalde (20) com a principals referents ofensius.